понеделник, 19 май 2014 г.

16 Park Hotel_Iguassu Resort_Brazil


https://www.youtube.com/watch?v=chUMmM2bRos&list=PLfnLhn7MY3pVlQpAHGTagprHPmB3KxJEM&index=18

Заобиколен от пищна градина  5-звездният хотел Iguassu Resort се намира на 5 километра от Националния парк Iguassu и близо до Iguassu Falls. Той разполага с джакузи, голям и малък плувни басейни. Хотелът предоставя безплатен Wi-Fi.

Iguassu Resort предлага изискани стаи с климатик, телевизор и минибар, които са елегантно оборудвани с класически дървени мебели и мек интериор. Някои от стаите предлагат от пода до тавана прозорци с изглед към градината.

Персоналът на рецептицията е в състояние да съдейства на гостите с различни видове турове до Националния парк, водопадите Игуасу от бразилска и аржентинска страна, Птичия парк AVES, както и разходка с хеликоптер над джунглата, река Игуасу и водопадите.

Гостите мога да се отпуснат в джакузито на хотела, да се разходят из градината, да поспортуват във фитнес центъра. Сутрин могат да възстановят силите си с обилна закуска на шведска маса, която предлага разнообразие от пресни плодове, сладкиши, колбаси, сирена, топли закуски, различни видове хлебчета. Те могат да опитат и някои от много местните и международните специалитети в ресторанта.

Гостите на хотела са обслужвани с електромобил, който пренася багажа им и самите тях от портала до хотелската част, а също и от хотела до автобусната спирката, която е недалече от Iguassu resort.

В хотела бяхме две вечери и останахме с прекрасни впечатления от персонала, обстановката и храната. Последната беше много вкусна и добре аранжирана. Изпитахме невероятна наслада от десертите, които се предлагаха в ресторанта. Особено приятно ни беше да се разхождаме по чудесно оформените алеи с пищна растителност. За съжаление не успяхме да се изкъпем нито в басейна, нито джакузито. Беше ранна пролет и беше хладничко за къпане навън, а и нямахме време. Целта ни беше да разгледаме водопадите Игуасу в Бразилия и Аржентина, Птичия парк и да разгледаме околността с хеликоптер.

Останахме много доволни от престоя ни в парк-хотела Игуасу резорт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар