понеделник, 19 май 2014 г.

24 Ibirapuera Park_Paulista Avenue_Sao Paulo_Brazil

https://www.youtube.com/watch?v=c1vjOqafxHs&list=PLfnLhn7MY3pVlQpAHGTagprHPmB3KxJEM&index=26

Филмът е продължение на поредицата от филми "Пътуване до Бразилия. Той съдържа снимки от парка Ибирапуера в Сао Пауло и най-големият и важен булевард в Сао Пауло бул. Паулиста, който е формиран от множество небостъргачи, където се намират офисите на борсовите магнати на кафе и захарна тръстика. Прощална вечер с Бразилия. Сложихме достоен финал на прекрасното ни пътешествие до тази прекрасна страна с множество природни красоти и дадености, чудесен климат, растителност и интересни хора. Малкият ни досег с бразилците беше разнообразен. Имаше учтиви, внимателни и услужливи бразилци, но имаше и такива, които се опитаха да ни измамят и използват. В общи линии пътуването ни премина без произшествия и затова ние се върнахме щастливи и доволни от Южна Америка.

Кое най-много ни е впечатлило?! Почти всичко, до което се докоснахме.

Рио де Жанейро с неговата неповторима красота и природни дадености - паркове, плажове, незабравимите хълмове - Корковадо и Захарната бучка.

Игуасу с един от най-големите и мощни водопади и Птичият парк.

Флорианополис с прекрасните плажове и спокойствие през този сезон.

Сао Пауло с небостъргачите си, пулсиращ като огромно чудовище и действащ като не отказващ се организъм, както със своите булеварди, така и със своите паркове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар